Animaties - Beursaventuria
Gent 5-9 FEBRUARI 2020
FLANDERS EXPO, GENT
Belgian Boat Show
Antwerp 23-26 JANUARI 2020
ANTWERP EXPO
Let's camp B&B days Vakantiesalon Aventuria
NIEUWPOORT 16-18 OKTOBER 2020
JACHTHAVEN NIEUWPOORT
Belgian Boat Show Float

Animaties

Golfbaan

In hal 4, kan je jouw beste swing tonen op de golfbaan. Lukt een all-in-one, dan maak je daarenboven kans op een van de aangeboden verblijven.

Petanque Piste

In hal 2, naast de stand van Bij Landgenoten kan je een spelletje petanque spelen door de aanleg van de petanque piste.

Bezoek Cruiseschip

Bezoekers van het Vakantiesalon Antwerpen kunnen gratis een van de twee cruiseschepen (de Poseidon en de Salvinia) van Feestra bezoeken die aangemeerd liggen in het Willemdok in de Antwerpse haven van 10u tem 18u. Vanaf de beurs vertrekt er een shuttle bus naar de Antwerpse haven om er het comfort van de schepen te ervaren: www.feenstrarijnlijn.nl

Duikinitiatie

Dankzij onze partner Nelos (Nederlandstalige liga voor Onderwateronderzoek en –sport), kunnen onze bezoekers opnieuw een gratis duikinitiatie volgen. Gediplomeerde instructeurs geven uitleg, onderwater foto’s worden genomen, en er wordt zelfs doorverwezen naar reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in duikvakanties.

Kinderanimatie

Naar goede gewoonte worden de kinderen niet vergeten op het Vakantiesalon Antwerpen. In hal 1 ontvangen we hen graag voor een uurtje (of meer) knutsel- en spelplezier. Daarenboven kunnen ze zich ook uitleven op een springkasteel of op een klimmuur. Kinderanimatie enkel voorzien op zaterdag en zondag. Dit is in samenwerking met Diederik Reizen.

 

Workshops

workshops en presentaties worden in het Nederlands gegeven en vinden plaats in drie workshopruimtes in hal 1, 2 en 4. Deelname is gratis voor beursbezoekers. Ontdek het programma van editie 2019 hier